Home » video » Currently Reading:

Je hele golfset past in een compacte rugzak (nieuwe uitvinding)

januari 28, 2015 video No Comments

Ze zijn een kickstarter project gestart en hebben hun target binnen dus zal het een kwestie van tijd zijn voor we de DV8 Sports golfrugzak op de golfbaan tegenkomen. Eerlijk gezegd is in een dagje 18 holes spelen in Spanje of Portugal heel bereikbaar wanneer je je clubs als handbagage kunt meenemen. Even heen en weer zonder grote golftas op je nek. De rugzak past gewoon in de bagagevakken.Slaat het ook een beetje? Als we de experts in het filmpje mogen geloven, worden er geen concessies gedaan in de kwaliteit van het materiaal. Tests met de golfrobot zijn veelbelovend. En met de praktische kant zit het ook wel goed. Set op je rug en je stapt zo op de fiets. Ook hoef je je nieuwe auto niet meer aan te passen op je golftas. Met een buggy zien we het gemak helemaal maar als vervanging voor een draagtasje lijkt het ons niet ideaal. Telkens bukken om de clubhead van je keuze te selecteren, het gevaarte weer op je rug hijsen, nee een geïntegreerde uitklapbare trolley is dan nog wel een wens….

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl