Home » -travel »Afrika » Currently Reading:

Zuid-Afrika is een prachtig golfland

juni 11, 2010 -travel, Afrika No Comments

Vandaag rolt de bal voor het eerst tijdens het WK in Zuid-Afrika. En net als tijdens de voorgaande edities van zo’n groot voetbaltoernooi, zullen er ongetwijfeld ook weer plaatjes geschoten worden van golfende trainers en voetballers. Die twee sporten vullen elkaar perfect aan en menig ex-topvoetballer is ook verdienstelijk golfer. In Zuid-Afrika kunnen de golfende voetballers hun hart meer dan ophalen. Het land heeft de beschikking over tal van adembenemende banen..Zuid-Afrika Atlantic Beach jpgVoor golfers biedt Zuid-Afrika veel voordelen. Zo zijn er meer dan 500 mooie, over het algemeen rustige golfbanen. De prijs voor een rondje golf is veel lager dan in Nederland, voornamelijk tussen de 20 en 50 euro. Bovendien biedt Zuid-Afrika een prachtig decor, met een diversiteit aan landschappen, flora en fauna, indrukwekkende bergmassieven, stranden en niet te vergeten de Afrikaanse wildernis.

Amazing Golf Africa is gespecialiseerd in golfreizen in dit prachtige land. “Door het heerlijke klimaat is Zuid Afrika het hele jaar door een perfecte vakantiebestemming. Met name de maanden september tot en met april zijn heerlijk zomers en is er maar 1 uurtje tijdsverschil met Nederland. Wie niet van golf houdt, maar wel heel graag naar Zuid-Afrika wil, zijn er veel andere mogelijkheden zoals wandelen, safari, watersporten, strand en cultuur”, zegt Else van Dixhoorn.

Amazing Golf Africa regelt individuele (golf)reizen op maat per huurauto of met auto en chauffeur. Vliegtickets, accommodaties, golfstarttijden, restaurants en excursies worden naar uw wens geboekt. Een persoonlijke benadering met veel kennis en ervaring is de leidraad. “U reist via prachtige routes met vele bezienswaardigheden. U logeert in met zorg uitgezochte sfeervolle kleinschalige Guesthouses met elk een eigen karakter met een zeer vriendelijke en gastvrije benadering. U kunt genieten van een heerlijke internationale keuken met de beste Zuid-Afrikaanse wijnen voor de helft van de Nederlandse prijzen.”

Amazing Africa Golf zorgt ervoor dat dat u onbezorgd van uw reis kunt genieten. ” U wordt volledig geïnformeerd over belangrijke wetenswaardigheden, zoals benodigde reisdocumenten en tips om veilig in Zuid-Afrika te verblijven. Bovendien kunnen wij u ook helpen met een mooi reisvoorstel voor de omringende landen Namibië, Botswana, Zambia en Mozambique.”

Amazing Golf Africa: dé Reisspecialist met veel kennis, ervaring, passie en een persoonlijke touch!

Kijk voor uitgebreide informatie over Zuid-Afrika en voorbeeldreizen op de site www.amazinggolf.nl of stuur een e-mail naar info@amazinggolf.nl.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl