Home » -travel »Tunesie » Currently Reading:

Verrassend Tunesië

april 29, 2009 -travel, Tunesie No Comments

Tunesië is zo’n bestemming die je wel kent, maar die zelden actief op het netvlies staat. Misschien komt dat wel omdat het land aan de Middelandse Zee al zo lang bekend staat als toeristische stek . We blijven immer zoekend naar nieuwe bestemmingen. Toch is het niet voor niets dat Tunesië al jaren populair is. Het buurland van Algerije en Libië is een zonzekere bestemming op slechts een paar uur vliegen van Nederland. Het heeft bovendien ook nog hele aardige golfbanen.Maar Tunesië is ook het land van de Sahara en de medina. Het is een absoluut een aanrader om door de eeuwenoude straatjes te dwalen of met een kameel door het eindeloze woestijnzand te stappen. Hoewel Tunesië officieel een islamitisch land is, merk je daar als toerist helemaal niets van. Je kunt er prima eten en drinken. Ook uitgaan is geen enkel probleem.El-KantaouiHet land combineert die typische Arabische stijl met Franse invloeden. Niet zo gek, want het was jaren een protectoraat van de Franse Republiek. Met het weer zit het altijd goed. En niet geheel onbelangrijk: Tunesië is geen duur land. Toch kent het land tal van luxe resorts. Hier is het uiterst prettig toeven na een dag golf.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl