Home » European Tour »FLoris de Vries »Joost Luiten »Maarten Lafeber »Robert-Jan Derksen »Schotland »tour » Currently Reading:

Joost Luiten, Robert-Jan Derksen, Floris de Vries en Maarten Lafeber in het Barclays Schots Open

Voor het eerst in vijftien jaar wordt het Schots Open niet gespeeld op Loch Lomond, maar op de Castle Stuart Golf Links. Het toernooi in de week voorafgaand aan het Brits Open is daarmee terechtgekomen op een pure linksbaan en nog meer dan anders de ideale voorbereiding op de enige Europese major.

Zal het Joost Luiten in Schotland lukken weer in de top-10 te eindigen?

Er starten vier Nederlanders in het Scottish Open. Joost Luiten en Floris de Vries reizen na het toernooi sowieso door naar Engeland voor het Brits Open. Maarten Lafeber en Robert-Jan Derksen hebben nog een kleine kans zich te plaatsen voor de major. Om dat te realiseren moeten ze in de top-5 eindigen en mogen ze bovendien geen spelers boven zich dulden die ook nog niet geplaatst zijn. In 2005 plaatste Lafeber zich op deze manier voor het Brits Open.

In totaal valt er in Schotland £3,000,000 aan prijzengeld te verdelen en Lee Westwood heeft hier de kans om zich weer terug te vechten naar de eerste plaats op de wereldranglijst


Starttijden Nederlandse deelnemers (Nederlandse tijd):
Robert-Jan Derksen: 09.50 uur tee 1

Maarten Lafeber: 10.25 uur tee 10

Joost Luiten: 13.40 uur tee 10
Floris de Vries: 15.15 uur tee 1

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Oostenrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl