Home » -travel »Schotland » Currently Reading:

Schotland – Turnberry: The Aisla Course

maart 26, 2010 -travel, Schotland No Comments

Vanuit het op een heuvel gelegen Turnberry Resort Hotel heb je een fantastisch uitzicht op de Ailsa Championship Linkscourse, de baan waar het British Open tot nu toe vier maal is gespeeld (1977, 1986, 1994, en 2009).

Het uitzicht op vanaf het Turnberry Resort Hotel.

Het uitzicht vanaf het Turnberry Resort Hotel.

Hoewel volgens de purist niet een linkscourse volgens de pure definitie omdat niet alle holes kop aan staart achter elkaar liggen, is deze baan voor velen toch ook een schoolvoorbeeld van hoe een linksbaan moet zijn: diepe potbunkers, fairways waar de laag geslagen ballen na het neerkomen nog ver doorstuiteren en rollen door de glooiingen en welvingen. Zoals de 9e par 4 hole met de afslag boven op een klif, met links uitzicht op de karakteristieke vuurtoren en de green aan de rand van de klif.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl