Home » -travel »Caribean »Jamaica » Currently Reading:

RELAX, THIS IS JAMAICA, YEAH MON!

november 21, 2009 -travel, Caribean, Jamaica No Comments

Witte zonnige stranden met wuivende palmen tegen een stralend blauwe lucht, rumcocktails,  zwarte mannen met rastavlechtjes en reggaemuziek op de achtergrond.

Het prachtige strand van Half Moon Bay

Het prachtige strand van Half Moon Bay

Ja, als ik na een vlucht van ruim tien uur op het vliegveld van Montego Bay uit het vliegtuig stap is dat het beeld dat ik van Jamaica voor ogen heb. Helaas is het tien uur s’avonds en stikdonker, bovendien komt de regen met bakken naar beneden. Een uur later ben ik eindelijk door de douane en heb ik mijn bagage verzameld. Een grote zwarte man met een brede grijns op zijn gezicht en een bordje met mijn naam stelt zich voor als Ben en zal mij naar mijn eerste bestemming in Ocho Rios brengen.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl