Home » -travel »Tsjechie » Currently Reading:

Golf in Tsjechië: Darovanský Dvůr Golf Resort in West-Bohemen

november 15, 2010 -travel, Tsjechie No Comments

Darovanský Dvůr Golf Resort in Tsjechië , dicht bij de stad Pilzen  (waar het Pilsener bier zijn oorsprong heeft) is een gezellig klein golfresort met 3 x negen holes. Alle faciliteiten zijn ondergebracht in een van oorsprong 17e eeuwse boerenhofstede dat inmiddels al meer dan 100 jaar in het bezit is van de familie Sinkule. Het hotel dat verdeeld is over het hoofdgebouw en de aanpalende voormalige stallen biedt comfortabele klassiek ingerichte kamers voorzien van alle gemakken die tegenwoordig verwacht kunnen worden in een 4-sterren hotel. Het restaurant serveert typisch Tsjechische gerechten en is traditioneel ingericht, een beetje in de stijl van een Duitse bierstübe.

Vóór het golfen eerst heerlijk ontspannen in de Spa.

Heel verassend is er ook een luxe in Romeinse stijl uitgevoerde spa aanwezig, alles in klassiek en sfeervol mozaïek uitgevoerd. In de sauna, stoombad, “zomerregen” doucheruimte, ijsbaden, geurtherapie stoombaden, kruidenbaden, massage, kan de vermoeide en gestreste golfer eerst volledig ontspannen alvorens aan de eerste ronde golf te beginnen. Behalve het restaurant en de spa beschikt het hotel ook over een laser gaming faciliteit, twee bowling banen, en andere spelmogelijkheden om de avonden door te komen.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl