Home » -travel »Cyprus » Currently Reading:

Op de Minthis Hills Golfcourse heb je een prachtig uitzicht

februari 25, 2010 -travel, Cyprus No Comments

Minthis Hills Golf Course werd opgericht in 1994 en ligt tussen de boom- en wijngaarden van een 12e eeuws klooster, in een zachte vallei aan de rand van Pafos en op een hoogte van 550 meter boven het zeeniveau, met altijd een zachte bries tijdens de zomermaanden.Minthills golf cyprusHet golfterrein werd onlangs opnieuw aangelegd, en een groot deel van de greens ontworpen door de Britse golfterrein-architecten Mackenzie en Ebert. Alle tees werden herbouwd en uitgebreid, elke bunker hervormd en nieuwe bunkers toegevoegd waardoor het terrein nu beantwoordt aan de hoogste standaarden van het Europese golf. Het golfterrein speel je nu naar 71 par en meet 5828 meter. Parallel met de renovatie van het terrein wordt een nieuw clubhuis opgericht in moderne stijl gecombineerd met traditionele Cypriotische architectuur, met hout en glas als meest dominante materialen.

Golfbaan Minthis Hills

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl