Home » -travel »Frankrijk » Currently Reading:

Frankrijk: Golf Château Bélesbat en Golf de Fontainebleau

november 25, 2009 -travel, Frankrijk No Comments
Na een DRIVE van 560 km en 5,5 uur rij je het terrein van Golf Château Bélesbat op, onze eerste stop op deze reis. Tenminste, als je het geluk hebt dat je niet even voorbij Gent 3,5 uur stil staat op de snelweg omdat een Nederlandse (jawel!) vrachtwagenbeladen met schorseneren om onbekende redenen op een rijdende wegafzetting is gereden en gekanteld waardoor de snelweg bezaaid raakte met deze heerlijke doch ouderwetse groente en een aantal uren afgesloten werd.

 

 

 

 

Golf in het land van de ridders en de jonkvrouwen.

Golf in het land van de ridders en de jonkvrouwen.

Frankrijk heeft in totaal 475 golfbanen en telt ± 300.000 geregistreerde golfspelers. Met zo’n enorme keuze aan golfbanen (alleen binnen een straal van 65 kilometer rondom Parijs al bevinden zich al 57 banen) is het altijd mogelijk wel ergens een starttijd te krijgen. De greenfees zijn naar Nederlandse maatstaven goedkoop. Uiteraard zijn er net als in Nederland ook heel erg dure banen (vooral in Zuid-Frankrijk) maar gemiddelde greenfees van 30 Euro tot 75 Euro (voor een absolute topbaan) is waar u op kunt rekenen.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl