Home » -travel »Zweden » Currently Reading:

Mediterraan golfen in Zuid-Zweden

februari 26, 2009 -travel, Zweden No Comments

Ondanks dat ik ontzettend verwend ben door de vele golfbestemmingen die ik al heb mogen bezoeken word ik af en toe toch nog steeds verrast. Toen ik een uitnodiging kreeg voor een golftripje naar Zuid-Zweden dacht ik “Leuk, er komen veel goede spelers uit Zweden, ben benieuwd.”. Nou het was om zo te zeggen een echte eye-opener.

Golf in Zweden is jong en hip!

Golf in Zweden is jong en hip!

Zweden is een golfland bij uitstek. De Zweedse golffederatie heeft ongeveer 600.000 geregistreerde golfspelers, en dat op een bevolking van 8 miljoen inwoners. Het is opmerkelijk dat ongeveer 70% hiervan spelers tot 21 jaar oud zijn! De Zweedse golffederatie heeft een duidelijke structuur neergelegd om het golf in Zweden te ontwikkelen en goede spelers de kans te geven zich te ontwikkelen.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl