Home » -travel »Engeland » Currently Reading:

Linkscourse Royal Cinque Ports wordt sneeuwpiste in Zuid-Engeland

december 2, 2010 -travel, Engeland No Comments

Weken hebben we er naar uitgekeken: onze jaarlijkse golftrip. Zuid-Engeland en om precies te zijn: Kent stond dit jaar op het programma. Met de ferry Hoek van Holland-Harwich en terug Dover -Calais. Natuurlijk het weer zou niet briljant zijn, maar bij een linkscourse zoals Royal Cinque Ports zou dat alleen maar sfeer verhogend zijn voor het golf.. Maar we hadden niet gerekend op deze bizarre winter.De baan was open, en de eerste holes verliepen zoals wintergolf hoort. Lastig, hard maar wel leuk en toen begon het ineens te sneeuwen..

We hebben de volle 18 holes gespeeld op Royal Cinque Ports, maar het had weinig met linksgolf te maken. Dit voorjaar gaan we terug om deze baan wel een in volle glorie te bespelen.

Lees hier het verhaal over de andere baan die we in Kent bespeelden: Chart Hills

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl