Home » -travel »Afrika »Marokko » Currently Reading:

ClubMed: Koninklijk golfen en aquajoggen in Marakesh

november 29, 2009 -travel, Afrika, Marokko No Comments
“Links van de vlag, vertrouw mij, is goed, Inshallah!” zegt mijn caddy vol overtuiging terwijl hij mij mijn ijzeren 6 in de hand legt. Ik sta met nog 150 meter te gaan op de fairway van de 15e par 5 hole van Golfclub Amelkis bij Marakesh aan de voet van het vandaag onzichtbaar in nevelen gehulde Atlasgebergte.
Het prachtige clubhuis van Amelkis.

Het prachtige clubhuis van Amelkis.

Terwijl ik mijn ogen tegen de felle zon in dichtknijp en naar de vlag tuur, wordt mijn blik verontrust naar al het water aan de rechterkant van de fairway en de green getrokken terwijl ik onrustig vaststel dat de wind ook nog eens van links richting water waait. Maar inderdaad, “Inshallah” (zo god het wil), ik ga achter de bal staan, denk niet na, en jaag de bal met veel geweld naar de door de caddy aangegeven plaats links van de vlag. Wat is het leven van een golfer toch mooi als het af en toe gewoon lukt!

LEES VERDER 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl