Home » Italië » Currently Reading:

Asolo Golf Club: Het domein van United Colors of Benetton

december 5, 2009 Italië 1 Comment

De passie voor golf van Gilberto Benetton, de President van Asolo Golf Club, en die samen met zijn broers Carlo en Luciano en zuster Giuliana de board van United Colors of Benetton vormt, komt overduidelijk tot uiting in de hoge kwaliteit van de gehele entourage.

Hole 9met het clubhuis op de achtergrond.

Hole 9 met het clubhuis op de achtergrond.

Het prachtige luxe clubhuis voorzien van alle faciliteiten en de fantastisch aangelegde en onderhouden golfbaan is werkelijk een bron van plezier voor spelers van alle niveaus. De vanzelfsprekendheid waarmee alles klopt en perfect voor elkaar is, heeft een bepaalde ingetogenheid, nergens is het protserig of schreeuwerig. Alsof men niet te koop wil lopen met al het moois dat ze hebben neergezet. Je hebt als gast eigenlijk het gevoel dat je een oude vriend bent die op bezoek komt. En als je mocht denken dat de golfclub een uithangbord van United Colors of Benetton is, dan heb je het helemaal mis. Integendeel, uitingen van United Colors of Benetton zijn bijna opvallend afwezig. Dat is pas chique, als je het je kan permitteren om op je eigen golfbaan niet nadrukkelijk aanwezig te zijn!

LEES VERDER

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. [...] Asolo Golf Club (27 holes), Golf Club Castelfranco (18 holes), Golf club Montebelluna (9 holes), Golf Club [...]

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl