Home » -travel »Italië » Currently Reading:

Italië: Golf in Veneto

december 5, 2009 -travel, Italië No Comments

38 golffaciliteiten in Veneto maken van deze Italiaanse regio een golfbesteming van de eerste orde. Toch is Veneto in Nederland onbekend als golfbestemming. En dat terwijl Italië naast Duitsland en Frankrijk tot de top-3 van favoriete vakantiebestemmingen in Nederland behoort.

In Veneto kan je heel, heel mooi golfen!

In Veneto kan je heel, heel mooi golfen!

Veneto is een regio in Italië die zich uitstrekt van de Karnische Alpen in het noorden tot de rivier de Po in het zuiden en van het Gardameer en de rivier de Mincio in het westen tot de Adriatische Zee en de de rivier de Tagliamenti in het oosten. Het zal niemand echt verassen dat Venezia (Venetië) de hoofdstad van Veneto is!

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl