Home » -travel »Hawai » Currently Reading:

Hawai – Poipu Bay Golf Club

maart 22, 2010 -travel, Hawai No Comments

Op Poipu Bay GC, de door Robert Trent Jones jr. ontworpen baan op Nawiliwili-Kauai (“the Garden Island”) wordt ook één van de Grand Slam wedstrijden van de US PGA gespeeld. Het spreekt dus voor zich dat het hier wederom een juweel betreft in deze serie van de mooiste golfbanen van de wereld.

Blik op het binnenland met tropische vergezichten.

Blik op het binnenland met tropische vergezichten.

18 Holes, die bijna zoals op een linksbaan  kop aan staart liggen. Maar natuurlijk is dit geen linksbaan maar een sea side course met werkelijk prachtige en indrukwekkende uitzichten op de oceaan en spectaculaire holes langs de kliffen.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl