Home » -travel »Spanje »Spanje-Costa Brava » Currently Reading:

Golfen op hoogte op Golf Girona

mei 8, 2009 -travel, Spanje, Spanje-Costa Brava No Comments
De baan is aangelegd de hellingen van de heuvels ten noorden van de stad Girona op zo’n 25 minuten rijden van het vliegveld. Het is een mooie en uitdagende baan met veel hoogteverschil. Neem een buggy en veel water mee in de warme zomermaanden. In juli speelde ik met 39 graden, de dag daarna in de regen. De baan is omgeven door pijnbomen en is zeer rustig. Tevens zijn er veel bijzondere vogels te zien.
De fairways zijn breed en de greens zijn erg snel, voor zowel de beginnende als gevorderde speler is het baan waar men terecht kan en kan genieten van de baan en de prachtige omgeving
Hole 6 van golfbaan Girona in Spanje

Hole 6 van golfbaan Girona in Spanje

De holes 6,9,16 en 18 zijn door het grote hoogteverschil (zo’n 60 meter) spectaculair te noemen, op hole 16 heeft men een prachtig uitzicht over de omliggende holes en kan men de historische binnenstad van Girona zien liggen.

De golfbaan kan er prachtig bijliggen in Girona.

De golfbaan kan er prachtig bijliggen in Girona.

Jordi Garcia Pinto kom je er met enige regelmaat tegen (Golf Girona is zijn homecourse), hij is een van de grootste Spaanse talenten en speelt op de European tour. Qua tarieven worden met name in de relatief rustige zomermaanden eea gedaan aan speciale aanbiedingen, bijv. 2 greenfees voor 65 euro. Vaak staan de aanbiedingen niet op de site, maar via de mail worden deze aangeboden (op aanvraag). In de zomermaanden hebben de greens wel enigszins onder de hitte te leiden. Een minpunt is het villapark dat om de golfbaan gebouwd wordt.

Rating : **** (maximaal 5 sterren weg te geven)

Baanreview: Golf Girona, Catalonïe, Spanje

Land: Spanje

Naam baan: Golf Girona

Plaats baan: Girona, Catalonïe

Website: http://www.golfgirona.com/

Gespeeld op: Juli 2007

Greenfee: Vanaf €52.00.-

Zie link: http://www.golfgirona.com/cas/fee.php

Tekst en foto’s: Valentijn Crum

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl