Home » -travel »Cyprus » Currently Reading:

Golfen is geen mythe op Aphrodite Hills op Cyprus

februari 22, 2010 -travel, Cyprus No Comments

Aphrodite Hills, nabij de legendarische geboorteplaats van de Griekse mythologische godin van de liefde, is een genomineerd nieuwbouwproject dat golf, vrije tijd en vastgoed integreert. Met een adembenemend zicht over de Middellandse Zee en olijfbomen, is het golfterrein gebouwd op twee plateaus die gescheiden worden door een indrukwekkend ravijn. aphrodite hills cyprus golf courseDe golfbaan werd ontworpen door de bekende architect Cabell B. Robinson, die naar verluidt de perfecte mix heeft ontworpen van uitdagende pot bunkers, netjes verzorgde fairways van weelderig Bermudagras en overvloedige, gelaagde greens. Het is een 18-hole kampioenschap standaard golfbaan en heeft één van de indrukwekkendste par 3s in Europa, op hole 7. Het is de signature hole van de baan en gaat steil naar beneden over een ravijn naar een grote green in een olijfgrove. Het terrein heeft ook een 350 meter lange double ended oefenbaan, 4 oefengreens met bunkers, short game oefenfaciliteiten en 3 oefenholes.

Er zijn drie residentiële, professionele instructeurs voor privé- of groepslessen en een opleidingsterrein met drie holes.
Een mooi clubhuis met bar, restaurant en terrassen kijkt uit op de green van hole 18 en is de ideale plaats om speciale evenementen en privé-feesten te organiseren. Er is ook een vijfsterren deluxe Intercontinental Resort Hotel, een tennisclub, fitnessfaciliteiten, luxueuze en junior villa’s en appartementen te koop of te huur, een kuuroord en een dorpsplein met winkels en restaurant.

Golfvakanties Cyprus

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl