Home » -travel »Oostenrijk » Currently Reading:

Golfen in het land van Sissi

februari 21, 2010 -travel, Oostenrijk No Comments

Als een witte parel in de kroon van keizerin Sissi ligt het witte slotkasteel “Schloss Pichlarn” in de Steiermark, het groene hart van Oostenrijk. In de winter een populair wintersportgebied (± 30 minuten van Schladming, jaarlijks één van de vaste lokaties in het Worldcupprogramma voor afdaling op de ski) en in de zomer een vakantiegebied waar je onder andere fantastisch kunt wandelen, fietsen,  paardrijden en natuurlijk golfen.

Het hotel kijkt uit over de golfplaats.

Het hotel kijkt uit over de golfplaats.

Kent men in Portugal de zogenaamde Pousadas (tot hotels verbouwde kastelen, paleizen en landhuizen), in Oostenrijk heeft men 30 Schloss Hotels. Gasten van Schloss Pichlarn worden schandalig verwend door de zeer attente en altijd vriendelijk lachende medewerkers en het fantastische sterrenrestaurant. De 18 holes championshipcourse van Schloss Pichlarn is één van de oudste van Oostenrijk en wordt in combinatie met het hotel tot de mooiste golfresorts van de wereld gerekend.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in België

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl