Home » -travel »Equipment »Lifestyle »Wedges » Currently Reading:

Golfbeurs Amsterdam Golf goed bezocht

maart 14, 2011 -travel, Equipment, Lifestyle, Wedges No Comments

De jubileumeditie van het grootste indoor golfevenement van de Benelux, Amsterdam Golf, was een groot succes. Ruim 13.000 bezoekers bezochten afgelopen weekend de vijfde editie van de Amsterdam Golf Show, die vrijdag officieel geopend werd door Willem van Hanegem en topgolfers van Golf Team Holland.

Golfliefhebbers konden het hele weekend genieten van modeshows met de nieuwste golfmode, diverse beursaanbiedingen van de aanwezige golfshops, wedstrijden op verschillende golfsimulatoren, trickshows en nog veel meer. Daarnaast werd er veel golfnieuws bekend gemaakt

Laatste golfnieuws

Tijdens Amsterdam Golf 2011 werd een hoop golfnieuws vrijgegeven. Zo kondigde Jumbo Golfwereld aan dat half april 2011 alweer de achtste vestiging wordt geopend in Teteringen, nabij Breda. Daarnaast opent Pitch & Putt Golf in juni de 19e locatie in Kraggenburg (Noord-Oostpolder). De 20e golfbaan wordt dit jaar nog aangelegd in Anjum (Friesland).
Pin High Golftravel heeft middels een loterij tijdens de Amsterdam Golf Show maar liefst € 1.936 euro opgehaald voor de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten (NGG). Joost Luiten overhandigde namens Pin High Golftravel de cheque aan de NGG.

Ger en Tineke Loogman, initiatiefnemers van Golfcentrum Amsteldijk, maakte bekend dat de Rechtbank Amsterdam hen in het gelijk heeft gesteld betreffende het verlenen van vijf vergunningen voor de bouw van Golfcentrum Amsteldijk. De opening staat nu gepland voor begin 2012.

Publiekstrekker Joost Luiten voor zijn "eigen stand" met Arthur Beerendonk

Tevens vond de bedrijfslancering van Triple C Golf plaats, importeur en distributeur van vernieuwende sportproducten, zoals Vegas Golf the Game. Daarnaast introduceerde Golf Energy Bar Europe een assortiment van muesli-energy repen voor de actieve golfer, de Caddie Bar genaamd.
Tenslotte werden bezoekers erop gewezen dat men van 16 april tot en met 1 mei, zowel kan golfen als skiën in Zell am See-Kaprun in Oostenrijk. In Oostenrijk zijn maar liefst 150 golfbanen te vinden. Het golfseizoen loopt daar ongeveer parallel aan het seizoen in Nederland, vanaf heden tot en met eind oktober. Voor meer informatie zie www.golfinfo.at

Organisatie tevreden

De Amsterdam Golf Show van 11 t/m 13 maart in de Parkhal in de RAI is met ca 12.500 m2 en ruim 125 standhouders het grootste indoor golfevenement van de Benelux.
“Ik ben zeer tevreden over deze vijfde editie van Amsterdam Golf”, aldus Arthur Beerendonk van Holland Golf Events, organisator van het evenement. “We waren zeer vereerd dat Willem van Hanegem en enkele topgolfers van Golf Team Holland zich bereid vonden om vrijdag de opening te verrichten. Ruim 13.000 golfliefhebbers hebben dit weekend de weg naar ons indoorgolfevenement gevonden. Een recordaantal. Voor jong en oud, ervaren en onervaren, er was voor iedereen genoeg te doen. Echt een golfdagje uit voor het hele gezin!”.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Oostenrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl