Home » -travel »Amerika »Bermuda » Currently Reading:

Verloren in de Bermuda Driehoek………..

oktober 15, 2010 -travel, Amerika, Bermuda No Comments

Er zijn maar weinig plaatsen op de wereld die zo’n magische klank hebben als de Bermudas. Mysterieuze verdwijningen van vliegtuigen, schepen en personen in de Bermuda driehoek (de punten van de driehoek worden gevormd door Bermuda, Miami en Puerto Rico), maar ook vanwege de reputatie als belastingparadijs en daardoor aantrekkelijk als statutaire vestigingsplaats voor diverse vennootschappen van al dan niet vage of bedenkelijke reputatie.

Is toch net een droom?

Is toch net een droom?

Daarnaast is Bermuda ook een geliefde locatie van filmmakers uit het verleden en het heden en iedereen zal, bewust of onbewust, de Bermudas als locatie wel een keer voorbij hebben zien komen op het witte doek of de televisie. Zo beleefde Fox Mulder in de X-Files diverse spannende avonturen in de Bermudadriehoek en op Bermuda en ook 007, de beroemdste geheim agent van de wereld, frequenteerde behalve de Bahamas ook enkele malen Bermuda tijdens zijn avonturen. En het moet gezegd worden, het is niet moeilijk voor te stellen dat je in het casino of in de bossen plotseling oog in oog staat met James Bond, die druk bezig is de wereld te redden van de vernietigingsdrang van de één of andere superschurk die juist daarvoor als uitvalsbasis één van de meest paradijselijke oorden van de wereld heeft uitgezocht.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl