Home » -travel »Dominicaanse Republiek » Currently Reading:

Dominicaanse Republiek: Sigaren, rum, en fantastische golfbanen

oktober 12, 2010 -travel, Dominicaanse Republiek No Comments

Vrolijke kleuren en opzwepende muziek prikkelen mijn zintuigen als ik aan de bar van het Punta Cana Resortgeniet van een Planters Punch die uiteraard is gemaakt met een heerlijke plaatselijke Dominicaanse rum. Punta Cana  Resort bevindt zich in het deel van Tortuga Bay dat Punta Cana wordt genoemd waar de hotels en resorts zijn geconcentreerd en is het enige hotel met spa in de Dominicaanse Republiek dat deel uitmaakt van “The Leading Hotels of the World”. Het Six Senses Spa straalt sereniteit en rust uit, en zelfs de meest ervaren reiziger zal hier tot rust kunnen komen. De bij het resort behorende La Cana Golf Course wordt door de internationale golfpers tot de mooiste golfbanen van het Caribische gebied gerekend.

CLUBMED PUNTA CANA

ClubMed Punta Cana, paradijselijke omgeving!

Ook ClubMed is in Punta Cana te vinden. Bijna op de meest westelijke punt van de Dominicaanse Republiek is het genieten van het witte strand en de welbekende ClubMed formule: goed eten en drinken, entertainment, de prachtige locatie en hun levensmotto “Alles mag, niets moet!”.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl