Home » -travel »Spanje-Costa Brava » Currently Reading:

Golf aan de Costa Brava, voor ieder wat wils!

mei 10, 2011 -travel, Spanje-Costa Brava No Comments

De Costa Brava is als vakantiebestemming vooral bekend vanwege de 200 kilometer lange kust met de bekende badplaatsen Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Platja d’Aro en Pals. Maar aan de Costa Brava zijn ook twaalf 18-holes golfbanen en negen pitch & putt banen te vinden langs de kust en in het binnenland waardoor de Costa Brava een volwaardige golfbestemming is die kan worden aangevlogen op Barcelona en Gerona.

De historische stad Pals

Aan de Costa Brava komen golfers van alle niveaus aan hun trekken. Voor zowel beginners als midden en hoge handicappers zijn er diverse prachtig onderhouden resortgolfbanen te vinden waar je niet echt in de grote problemen zal komen als de bal een keer niet helemaal goed wordt geraakt maar die toch voldoende uitdaging bieden om af en toe risico te nemen en aanvallend te spelen zoals bijvoorbeeld Golf Serres de Pals bij de bekende historische badplaats Pals.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl