Home » -travel »Dominicaanse Republiek » Currently Reading:

Dominicaanse Republiek – La Cana Golf Course

mei 7, 2010 -travel, Dominicaanse Republiek 1 Comment

La Cana Golf Course wordt gerekend tot de mooiste golfbanen van het Cairibische gebied en maakt deel uit van Punta Cana Resort and Club en is een ontwerp van P.B. (Paul Burke) Dye, jongste telg uit een beroemde familie van golfbaanarchitecten die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van meerdere golfbanen in het Caribische gebied.

De palmbomen herinneren je eraan dat je in de tropen bent!

De palmbomen herinneren je eraan dat je in de tropen bent!

Deze 18-holes Championship course met een par van 72 heeft voor de heren een lengte van 6.026 meter en voor de dames een lengte van 4.739 meter. Het gaat hier om een sea side course met vier uitdagende holes direct aan de kustlijn. Op de resterende veertien holes is er altijd wel een plek te vinden van waaraf de zee te zien is. Op de vier holes langs het water (5, 7, 17, en 18) trekt het vele water de ballen aan als een magneet, en als dat geen invloed heeft op het spel, dan leiden de prachtige uitzichten je wel af. La Cana Golf is gelegen in een zeer exotische omgeving aan één van de mooiste baaien van het eiland met kristalhelder water, en witte stranden.

LEES VERDER

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. [...] uit, en zelfs de meest ervaren reiziger zal hier tot rust kunnen komen. De bij het resort behorende La Cana Golf Course wordt door de internationale golfpers tot de mooiste golfbanen van het Caribische gebied [...]

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl