Home » -travel »Nederland » Currently Reading:

BurgGolf St. Nicolaasga: Een oase van rust.

december 9, 2009 -travel, Nederland No Comments

Heeeeel ver weg, diep verscholen in het woeste en donkere binnenland van Friesland aan het einde van de wereld ligt een golfbaan verborgen die slechts bereikt kan worden na het doorstaan van een reis met vele ontberingen: BurgGolf St. Nicolaasga.

De baan

Als je in de randstad woont en vertelt dat je gaat golfen op St. Nicolaasga wordt er inderdaad vaak gereageerd alsof je naar het einde van de wereld reist. Maar niets is minder waar. Als je je overal aan de snelheid houdt is St. Nicolaasga vanuit Amsterdam in ongeveer een uur en tien minuten te bereiken. Files heb je vrijwel niet omdat je tegen de stroom in rijdt en het enige oponthoud dat je kan treffen is een brug in de polder of in Friesland die open staat omdat een paar pleziervaartuigen doorgelaten moeten worden. Gemiddeld ben je langer onderweg om vanuit Amsterdam naar Rotterdam te komen! Bovendien is het heerlijk om lekker rustig door de polder het wijdse en rustige Friesland binnen te rijden en onderweg van het landschap te genieten.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl