Home » -travel »Duitsland »Rheinland » Currently Reading:

Bestel nu een Rheingolf Card en maak kans op één van de vijf exclusieve Rheingolf Card Putters

augustus 15, 2011 -travel, Duitsland, Rheinland No Comments

Speciaal voor de bezoekers van Golfvivant.nl heeft Rheingolf Card vijf exclusieve Rheingolf Card putters ter beschikking gesteld. Wie in de maand augustus de Rheingolf Card 2012 bestelt, maakt kans op één van de vijf exclusieve Rheingolf Card putters die onder de kopers van de Rheingolf Card 2012 in Augustus verloot zullen worden.

Maak kans op één van de vijf exclusieve Rheingolf Card putters

Indien u kans wilt maken op één van deze vijf putters moet u voor 1 september een Rheingolf Card 2012 aanschaffen en bij de betaling van uw Rheingolf Card 2012 bij mededelingen de actiecode “Golfvivant” vermelden, u doet dan in de eerste week van  september automatisch mee aan de verloting van de vijf exclusieve Rheingolf Card putters die dan worden verloot onder de aanschaffers van de Rheingolf Card 2012.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl