Home » -travel »Duitsland »Rheinland » Currently Reading:

Bergische Golf Open 2010: twee definitieve aanmeldingen voor Nederlands Team!

juli 9, 2010 -travel, Duitsland, Rheinland No Comments

De eerste twee definitieve toezeggingen  voor het Nederlandse Team zijn binnen: Kristine ten Doesschate van het dames kampioensteam van De Pan, en Frank Duivenvoorden de clubmanager van Zeegersloot zijn de eerste twee die definitief hebben toegezegd mee te gaan om tegen het Duitse kampioensteam van St. Leon Roth te spelen.

Kristine ten Doesschaten en Frank Duivenvoorden

Kristine ten Doesschaten en Frank Duivenvoorden

Er zijn dus nog vier plaatsen vacant in het Nederlands Team voor golfers uit handicapcategorie 1 (tot 4.4). Het wordt een prachtig evenement om mee te maken, en zoals al eerder gezegd, de leden van het Nederlandse team moeten alleen zelf naar Keulen rijden, eenmaal daar worden ze vrij gehouden.

Meer info, ook als je individueel mee wil doen, op www.bergische-golf-open.de

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl