Home » Algarve » Currently Reading:

Martinhal Quinta, groepsaccommodatie op de perfecte plek

december 11, 2015 Algarve No Comments

In een eerder artikel hebben we Martinhal Quinta aangeraden als ideale bestemming voor een gezinsvakantie. http://www.golfvivant.nl/blog/wil-jij-lekker-golfen-tijdens-de-gezinsvakantie . Al dan niet in combinatie met golf. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten als je voor dit resort kiest. Als we het beperken tot alléén familiebestemming doen we Martinhal tekort.

Want als een (golfende) natuurliefhebber bijvoorbeeld, kom je hier helemaal aan je trekken. Wensen als privacy, omgeving, golf e.d. zijn ideaal te combineren. Een verblijf in een van de ruime villa’s, waar je ontbijt  aan de rand van je eigen zwembad. Een leuke golfbaan spelen moet op het programma staan, maar ook van de omgeving genieten.

Dompel je onder in de prachtige natuur van het Ria Formosa National Park. Flamingo’s en ooievaars vliegen je letterlijk om de oren. De beachclub van Quinta do Lago is ook toegankelijk voor gasten van Martinhal, en hiervandaan wandel je heerlijk door de moerassen en langs het strand.

quinta-do-lago2Golfende groepjes die een locatie zoeken voor hun jaarlijkse tournooi, competitieteams in voorbereiding, vriendenclubs, noem maar op. Allemaal doelgroepen waar Martinhal Quinta, bijvoorbeeld als alternatief voor een hotel, geschikt voor is. De faciliteiten zijn hetzelfde, zo niet breder. We noemen een massage in je villa, ontbijt in de poolbar of middels een ontbijtbox die aan de deur wordt bezorgd. In ieder geval de vrijheid die het biedt om te relaxen in de woonkamer en met een biertje of wijntje de golfdag te bespreken.

Villa’s kunnen gedeeld worden door het aantal personen in relatie tot het aantal slaapkamers. Dat wil zeggen dat in geval van een groep van 8 mannen, er geen kamers gedeeld hoeven worden, maar er twee grote villa’s beschikbaar zijn. Iedere slaapkamer beschikt over een badkamer dus heb je lekker je eigen plek.Martinhal_Quinta_Luxury Villa Living Rooms

Kokkerellen is mogelijk doordat iedere villa beschikt over een compleet uitgeruste keuken. BBQ –en op het terras van de villa is natuurlijk gezellig en anders kies je voor het diner uit een van de vele restaurants in de buurt. Lekker vis eten bij het strand en met de shuttlebus weer terug is de meest makkelijke.

De packages zijn interessant geprijsd en inclusief greenfees op de Quinta do Lago banen, die los opgeteld al boven de totaalprijs zouden uitkomen. Een pareltje is bijvoorbeeld de North Course. Normaal tik je daar € 144,- voor af. Een van de mooiste banen van de regio en al gastheer van diverse grote tournooien.

quinta-do-lago1

De kwaliteit van de baan is perfect. Keurig afgesneden fairways, mooi Bermuda gras op de greens. Het witte zand in de fraai aangelegde bunkers steekt af tegen de strakblauwe luchten en de groene “landingsbanen” tussen de pijnbomen. De South Course doet er zeker niet voor onder. Verder zit de Laranjal Course nog in het pakket.

De Algarve heeft zich als golfbestemming wel bewezen. Zoek je tussen de schitterende banen een mooie zeer betaalbare package deal waarbij je aan luxe niets hoeft in te leveren? http://www.martinhal.com/quinta/en/

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl