Home » Equipment »PGA »tour »Wilson » Currently Reading:

Wilson golf legt Kevin Streelman vast

januari 7, 2011 Equipment, PGA, tour, Wilson No Comments

Dat Wilson Golf de zaken serieus aanpakt dat is inmiddels wel duidelijk geworden. Nadat onlangs de Amerikaanse golfer Ricky Barnes het contract met Wilson verlengde en gisteren bekend werd dat Steve Webster deel gaat uitmaken van de Wilson stal, werd vandaag bekend dat Kevin Streelman ook met de Wilson ijzers gaat spelen.

Streelman is al enkele jaren een vaste waarde op de Amerikaanse Tour, de PGA.

Streelman zal gaan spleen met de Wilson Staff FG Tour ijzers en de Wilson Staff FG Tour wedges. Kevin Streelman beleefde in 2010 een van zijn beste seizoenen ooit. Streelman, ondanks zijn Nederlandse klinkende naam toch een Amerikaan, haalde maar liefst vijf top-1o finishes in 2010.

Kevin Streelman in actie met de ijzers van Wilson Golf

Meer informatie over Kevin Streelman is hier te vinden. Andere bekende spelers die onder contract staan bij Wilson zijn Padraig Harrinton, Jesper Parnevik en Ricky Barnes. Voor meer informatie over Wilson Golf klik hier.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl