Home » Equipment »tour »Wilson » Currently Reading:

Ricky Barnes en Wilson Staff verlengen samenwerking

december 1, 2010 Equipment, tour, Wilson No Comments

De Amerikaanse golfer Ricky Barnes en golfequipmentfabrikant Wilson Staff hebben de samenwerking met drie jaar verlengd, zo werd vandaag bekend gemaakt. De talentvolle golfer speelde afgelopen jaren al met het materiaal van Wilson Staff.

Barnes geldt in Amerika als een van de grootste talenten, dit jaar behaalde hij onder andere zes top tien plaatsen op de PGA.

Barnes speelt met de FG Tour irons van Wilson. “ Sinds de overgang naar de ijzers van  Wilson speel ik weer goed, ik ben daarom erg blij met de verlenging van onze samenwerking”  aldus Ricky Barnes. Een van de andere, grote spelers die onder contract staat bij Wilson Staff is Padraig Harrington. Meer informatie over Wilson Staff is hier te vinden.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl