Home » Equipment »tour »Wilson » Currently Reading:

Model en golfster Maria Verchenova tekent contract met Wilson

februari 15, 2011 Equipment, tour, Wilson No Comments

Vandaag is bekend geworden dat Maria Verchenova, model en golfster, een contract heeft getekend met Wilson Golf. Deze opvallende verschijning is, naast een lust voor het oog, een zeer verdienstelijk golfster.

Maria Verchenova was afgelopen zomer te bewonderen in Nederland tijdens het ABN AMRO, maar speelde daar een onopvallende rol.Dat ze wel degelijk goed kan golfen, blijkt uit het groot aantal overwinningen dat de 24-jarige Russische wist te behalen.

Maria Verchenova wist, voordat ze pro werd, het Russian, Austrian, Latvian en Slovenian Amateur Championship op haar naam te zetten. Verchenova zal gaan spelen met de Wilson Staff FG Tour Irons. Naast de clubs zal de naam van Wilson ook op de tas en de cap van Verchenova zichtbaar zijn. Meer informatie over Maria Verchenova is hier te vinden.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl