Home » European Tour »FLoris de Vries »Joost Luiten »Maarten Lafeber »Robert-Jan Derksen »Tim Sluiter »tour » Currently Reading:

Weekend KLM Open live op televisie te zien bij NOS

Het KLM Open komt steeds dichterbij. Het is voor golfminnend Nederland het event  van het jaar. Goed nieuws voor alle golfliefhebbers die geen abonnement hebben op Sport1 en niet fysiek aanwezig kunnen zijn. De NOS zendt op zowel zaterdag als zondag live uit vanaf de Hilversumsche tijdens het KLM Open. Ook verzorgt de NOS commentaar via Radio en internet.

Het KLM kent een zeer sterk deelnemersveld met toppers zoals Lee Westwood, Rory Mcilroy (winnaar US Open). Ook zullen alle Nederlandse spelers in actie komen, te weten: Robert-Jan Derksen, Joost Luiten, Maarten Lafeber, Tim Sluiter en Floris de Vries.

De verrichtingen van de Nederlanders tijdens het KLM Open zijn in het weekend live te volgen via de NOS (Foto: Pinhigh Golfwear)

Op zaterdag is het KLM Open te zien op Nederland 1 vanaf 15.00, op zondag vanaf 13.15. Het commentaar wordt verzorgd door Stefan Verheij en Jeroen Stekelenburg. Tijdens de reguliere uitzendingen van NOS Langs de lijn (radio 1) zal het commentaar verzorgd worden door Ragnar Niemeijer. Meer informatie over het KLM Open is hier te vinden.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl