Home » European Tour »Joost Luiten »PGA »Robert-Jan Derksen »tour » Currently Reading:

Nederland na dag 2 op de gedeelde 7e plaats in de Omega Mission Hills World Cup

november 25, 2011 European Tour, Joost Luiten, PGA, Robert-Jan Derksen, tour No Comments

Na de overtuigende ronde van 64 (-8) op de eerste dag van de Omega Mission Hills World Cup kwamen Derksen en Sluiter vandaag tijdens de tweede ronde op 71 (-1) uit waarmee ze met hun totaaslcore van -9 licht terugzakten naar de gedeelde 7e plaats waarmee ze nog steeds grote golflanden zoals Zuid-Afrika en Italië voorblijven.

Wie gaat er deze keer met de World Cup naar huis, Nederdland?

Maar met slechts vier slagen achterstand op Australië en Ierland die de eerste plaats met -13 delen, en respectievelijk één en drie slagen achterstand op de gedeelde derde en tweede plaats lijkt een top-3 finish nog gewoon binnen handbereik. Het belooft een spannende finale te worden waarbij Derksen en Luiten nog alle kansen hebben om zich van hun beste kant te laten zien en zich nog in de top-3 te spelen.

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl