Home » European Tour »FLoris de Vries »Joost Luiten »Maarten Lafeber »PGA »Robert-Jan Derksen »tour » Currently Reading:

Maarten Lafeber op de gedeelde 17e plaats na de eerste dag van de Castelló Masters

Inmiddels zijn alle spelers binnen en staat Maarten Lafeber na de eerste ronde op de gedeelde 17e plaats, Floris de Vries en Joost Luiten op de gedeelde 44e plaats, en Robert-Jan Derksen op de gedeelde 59e plaats. Alle vier hebben dus alle kansen om zich morgen voor het weekend te plaatsen.

Wordt dit de come back van Sergio Garcia?

De Engelsman Ross McGowan staat dankzij een magistrale ronde van 64 (-7) alleen op de eerste plaats op twee slagen afstand gevolgd door de Paraguayaan Fabrizio Zanotti en de Engelsman Richard McEvoy die beiden in 66 (-5) rond gingen. “Home boy” Sergio Garcia staat met -4 op de gedeelde 4e plaats en hoopt het thuisvoordeel uiteraard om te kunnen zetten in een overwinning.

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl