Home » European Tour »FLoris de Vries »Tim Sluiter »tour » Currently Reading:

Golf Team Holland en Ricoh verlengen succesvolle samenwerking

december 23, 2010 European Tour, FLoris de Vries, Tim Sluiter, tour No Comments

Ricoh, leverancier van IT en documentmanagement oplossingen, heeft het contract met Golf Team Holland voor een jaar verlengd. De samenwerking was zeer succesvol, kwam tegemoet aan de marketingdoelstellingen en de ondersteuning past perfect bij de rol die Ricoh graag wilvervullen in zowel de top- als de breedtesport.

Met de verlenging van de verbintenis draagt Ricoh bij aan de ontwikkeling en de begeleiding van getalenteerde en startende golfprofessionals aan het begin van hun golfcarrière. De support voor deze veelbelovende, jonge topsporters sluit naadloos aan op de Ricoh-filosofie: een sterk geloof in ondernemerschap, ambitie en snelheid. Waarden die voor iedere individuele topsporter in het algemeen gelden en voor golfers in het bijzonder.

Ricoh is er van overtuigd dat successen zowel in het bedrijfsleven als in de topsport, alleen vanuit een stevig fundament kunnen worden gerealiseerd. Vanuit deze gedachte ondersteunt Ricoh al jaren vele sportdisciplines, waar onder de internationale golfsport. Ricoh’s betrokkenheid komt al enige jaren tot uiting als sponsor van de Nederlandse Golf Federatie en Golf Team Holland.

Golf Team Holland en Ricoh verlengen middels een nieuw contract de succesvolle samenwerking

Over Golf Team Holland
Golf Team Holland ondersteunt en adviseert startende golfprofessionals aan het begin van hun professionele sportcarrière. Een initiatief dat jong talent wil faciliteren om door te stoten naar de nationale en internationale top. Veel getalenteerde golfers vallen bij de overstap van amateur naar professional namelijk in het spreekwoordelijke ‘gat’. De ervaring leert dat deze veelbelovende groep zowel op sportief, financieel als managementgebied behoefte heeft aan professionele ondersteuning.

Golf Team Holland wil deze ambitieuze groep golfprofessionals de ondersteuning bieden die zij op op dat momen nodig hebben. De organisatie houdt zich bezig met de totale begeleiding van de spelers, de fi nanciën en de contacten met sponsors en anderen. De Nederlandse Golf Federatie (NGF) wil de ontwikkeling van jong golftalent in Nederland stimuleren. Met haar betrokkenheid bij Golf Team Holland geeft zij hieraan concreet invulling.

Tim Sluiter, speler van Golf Team Holland, maakte een stormachtige ontwikkeling door in 2010 en komt vanaf januari 2011 uit op de European Tour

In het seizoen 2010 maken de volgende golfers deel uit van Golf Team Holland: Wil Besseling, Christel Boeljon, Marjet van der Graaff, Richard Kind, Dewi Claire Schreefel, Tim Sluiter, Jurrian van der Vaart, Floris de Vries en Inder van Weerelt.

Over Ricoh Nederland
Ricoh is leverancier van IT & documentoplossingen. Dankzij de sleutelrol die Ricoh heeft gespeeld bij de snelle ontwikkeling van de wereldwijde kantoorautomatisering, is het bedrijf in slechts twintig jaar uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in duurzame documentoplossingen. Met 108.500 medewerkers en kantoren in meer dan 50 landen beschikt het Ricoh concern momenteel over één van de grootste verkoop- en servicenetwerken in de branche. Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Golf Team Holland is hier te vinden, voor meer informatie over Ricoh klik hier.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl