Home » European Tour »FLoris de Vries »Joost Luiten »Maarten Lafeber »PGA »Robert-Jan Derksen »tour » Currently Reading:

Goede start van Maarten Lafeber bij de Castelló Masters

Maarten Lafeber had met zijn ronde van -2 vandaag een goede start en staat daarmee op dit moment voorlopig op de gedeelde 8e plaats bij de Castelló Masters in Valencia.

Maarten Lafeber is goed gestart op de Castelló Masters

Floris de Vries stond op de tee van hole 18 nog op een veelbelovende -3 met de kans zich met een goede score op de slothole in de absolute top van het leaderboard te spelen. Helaas gooide een triple bogey roet in het ogen en werd Floris met zijn totaalscore van level par direct teruggeworpen naar de voorlopige gedeelde 42e plaats waarop ook Joost Luiten terug te vinden is die op hole 18 een double bogey maakte. Robert-Jan Derksen staat met zijn dagscore van +1 voorlopig op de gedeelde 66e plaats.

Later meer over de definitieve klasseringen na afloop van de eerste ronde.

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl