Home » European Tour »FLoris de Vries »tour » Currently Reading:

Floris de Vries na sterk optreden net buiten de top-10 in Zuid-Afrika

december 17, 2010 European Tour, FLoris de Vries, tour No Comments

De Nederlandse golfer Floris de Vries heeft goede zaken gedaan op de voor hem eerste speeldag van het South African Open Championship in Durban. De Vries zou op donderdag in actie komen, maar door het vele regenwater dat naar beneden kwam, was spelen niet mogelijk. De Vries speelde zeer sterk en maakte weinig fouten. De Vries, die startte vanaf hole 10,  maakte voor de turn twee birdies  (hole 14 en 18) en vijf parren.

Na de turn ging De Vries onverstoorbaar verder en kwam na opnieuw een birdie (hole 6) op -3 voor de dag. Op hole 8 en 9 wist de Vries opnieuw twee birdies te maken waarmee de Vries op -5 (67 slagen) uitkwam. Voorlopig staat de Vries hiermee op een gedeelde 11de plaats. Na afloop Liet Floris de Vries de redactie weten:” Vandaag ging het heel goed. Ik had behoorlijk wat kansen, maar de greens zijn zo verschrikkelijk slecht. Mijn spel was solide en geen fouten gemaakt. Morgen dus zaak deze lijn doorzetten!”.

Floris de Vries met sterk spel net buiten de top 10 in Zuid-Afrika

Het leaderboard is hier te vinden. Aan de leiding gaan twee spelers, de Zuid-Afrikaan Retief Goosen en de Duitser Alex Cejka.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in België

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl