Home » European Tour »Joost Luiten »tour » Currently Reading:

European Tour: Joost Luiten na sensationele ronde in top 10

november 11, 2011 European Tour, Joost Luiten, tour No Comments

Joost Luiten is na een ijzersterke tweede ronde te vinden in de top-10 van de Barclays Singapore Open. De sympathieke Bleiswijker speelde goed en benutte een flink aantal birdiekansen op dag twee.

Na de eerste dag stond Luiten nog in de middenmoot met -2 na een ronde van 69 slagen.Joost Luiten begon op hole 1 van de Tajoung Course van Sentosa Golfclub wat ongelukkig met een bogey op de par-4.  Met een birdie op hole 6 wist Luiten de schade te herstellen en op hole 9 kwam Luiten met een birdie op -1 voor de dag.Joost Luiten in grootste doen op tweede dag Barclays Singapore open

Luiten kwam na de turn pas echt op gang en maakte maar liefst vijf birdies waarmee luiten op -6 kwam voor de dag (65 slagen). Na de tweede dag staat Luiten met -8 voorlopig op een 8ste plaats, een bijzonder knappe prestatie van Luiten gezien het groot aantal topspelers dat in Singapore in actie komt. Er zijn nog een aantal spelers in de baan, dus daar kan nog verandering in komen.

Luiten staat op 4 slagen achterstand op James Morrison uit Engeland na rondes van 62 en 68 slagen.

Voor Robert-Jan Derksen en Guido van der Valk was de cut halen al een onmogelijke missie na een slechte eerste dag. Derksen staat momenteel op plaats 154 met +4 voor het toernooi.

Guido van der Valk stond na de eerste dag al op +3 en ging de tweede dag rond in 77 slagen. Van der Valk staat met +9 onderaan in het klassement.

Klik hier voor de scores van de Barclays Singapore Open.  in het weekend zijn livebeelden te zien vanaf 04:00 tot 09:00 op o.a. Sport1, Sky Sport Germany en UK. Via internet zijn beelden te zien via thisisgolf.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl