Home » European Tour »FLoris de Vries »tour » Currently Reading:

Eerste dag South African Open overspoeld door water, de Vries nog niet in actie

december 16, 2010 European Tour, FLoris de Vries, tour No Comments

De eerste dag van het South African Open is vandaag letterlijk en figuurlijk in het water gevallen.  Hevige regenval maakte een eind aan het spel van zo’n 75 spelers. Afgelopen nacht zorgde regenval al voor de nodige problemen.

Vanochtend vroeg leek het de goede kant op te gaan, maar na een korte regenpauze kwam het water weer met bakken uit de hemel. De Nederlander Floris de Vries kwam niet in actie, hij stond om 12:30 gepland om af te slaan. Golfvivant sprak kort met Floris de Vries:” Het regent nu af en toe, ik ga 90% zeker niet meer starten, er zal waarschijnlijk nog wel gespeeld worden met de anderen. Nu lekker op bed liggen, een beetje muziek luisteren en ontspannen. Straks, als het weer kan, ga ik wat oefenen” .

Update:L Om 13:30 Nederlandse tijd heeft de wedstrijdleiding bekend gemaakt dat er niet meer gespeeld gaat worden vandaag.

Floris de Vries komt op de eerste dag van het Sout African Open niet meer in actie, de baan is onbespeelbaar na zware regenval

Momenteel gaan een vijftal spelers aan de leiding met -2, onder deze spelers is Retief Goosen. De leaderboard is hier te vinden.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl