Home » European Tour »Joost Luiten »Maarten Lafeber »PGA »Robert-Jan Derksen »tour » Currently Reading:

Andalucía Masters Nieuwsflits: Joost Luiten na vier holes level par

De Andalucía Masters zijn begonnen, Joost Luiten is als eerste Nederlander al direct in de eerste flight van 09.00 uur gestart en staat na vier holes met een birdie op hole 1, een bogey op hole twee en parren op holes drie en vier level par.

Gaat Maarten dit weekend in Spanje zijn tourkaart voor 2012 veilig stellen?

Maarten Lafeber start om 10.55 uur en Robert-Jan Derksen start om 11.35 uur als laatste. Voor Maarten Lafeber is de Andalucía Masters een belangrijk toernooi omdat hij dit één van de laatste drie kansen lijkt te zijn om zijn tourkaart voor 2012 veilig te stellen. Golfvivant wenst Maarten, Joost en Robert-Jan heel veel succes!

 

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl