Home » -travel »Golftoernooien »Nederland »Nieuws »Open toernooien in Nederland » Currently Reading:

Zeegersloot organiseert Groene Hart Open Golftoernooi voor vrije golfers

De sterk toenemende groep vrije golfers in West-Nederland krijgt z’n eigen Groene Hart-golfkampioenschap. Op zondag 12 juni 2011 staat de 18 holes wedstrijdbaan aan de Kromme Aarweg 5 in Alphen aan den Rijn ter beschikking van de deelnemers aan deze wedstrijd. Die belooft ongetwijfeld een succes te worden op de prachtige, inmiddels ruim een kwart eeuw ‘jonge’ en volgroeide baan, bovendien ook nog eens de meest centraal gelegen golfaccommodatie in het Groene Hart van Holland.

Op Zeegersloot is ook water te vinden!

Vrije golfers zijn niet gebonden aan een club, spelen her en der op verschillende golfbanen, betalen daarvoor gewoon hun greenfee. Voor hen bestaan maar weinig mogelijkheden om zich tijdens ‘officiële’ wedstrijden te meten met hun kornuiten. Golfclub Zeegersloot anticipeert op deze, zich snel ontwikkelende situatie in ons land en organiseert daarom voor die interessante groep golfers het Groene Hart Open.

Deelname aan dit golfevenement kan op basis van het GVB (golfvaardigheidsbewijs), maar de deelnemers worden wel ingedeeld in twee handicapcategorieën, 0 t/m 18 en 19 t/m 36. De deelnameprijs is uiterst acceptabel, namelijk het schappelijke tarief voor introducees: € 45,00 per golfer incl. koffie en lunchpakket. De prijzenpot voor dit toernooi is behoorlijk gevuld met tal van golfartikelen maar ook met aantallen greenfeekaarten, waarmee men later nogmaals op deze golfaccommodatie vrij kan spelen.

Inschrijven kan men in de groepen heren en dames. Voor deze wedstrijd worden in eerste instantie maximaal 120 deelnemers toegelaten. Inschrijvingen kunnen digitaal worden gedaan met het inschrijfformulier op www.zeegersloot.nl. De inschrijving voor het Groene Hart Open sluit op 8 juni 2011, 24.00 uur.

Voor deelnemers is nadere informatie over het Groene Hart Open Golftoernooi te verkrijgen: telefonisch (0172) 44 54 41 of www.zeegersloot.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl