Home » Equipment »Golfjunkie »Nieuws » Currently Reading:

Winkel GolfJunkie in Den Haag bij Swingaway

april 18, 2010 Equipment, Golfjunkie, Nieuws No Comments

Het merk GolfJunkie timmert hard aan de weg. Het kledingmerk, dat gewaagde designs combineert met functionele golfbruikbaarheid, heeft een onderkomen gevonden bij Swingaway indoor golf centrum aan de Binckhorstlaan 50a in Den Haag.In de ProShop wordt de kleding getoond. GolfJunkie kenmerkt zich door een stoere, eigenzinnige stijl voor heren en dames. Veel ruitpatronen, niet-alledaagse dessins en harde kleuren in combinatie met pasteltinten kenmerken de nieuwe collectie.

GolfJunkie

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl