Home » Nieuws » Currently Reading:

Wilson Staff tekent sponsorcontract met nationaal Matchplaykampioene Joyce Chong

september 5, 2014 Nieuws No Comments

Ze heeft net vier jaar studie in Amerika achter de rug en is sinds juni weer terug in Nederland. De manier waarop Joyce Chong de titel van Nationaal Matchplay kampioene in de wacht sleepte was zo overtuigend, dat Wilson Staff besloot dit talent te gaan ondersteunen in het vervolg van haar carrière.

joyce-chongJoyce Chong: “De laatste vier jaar heb ik in Amerika college golf gespeeld en afgelopen juni heb ik mijn bachelor International Business behaald. Mijn tijd in Amerika was een rollercoaster. De afgelopen vier jaar verliep erg snel met veel leuke herinneringen en ervaringen. De sport mentaliteit en gedrevenheid van de Amerikanen is mij het meest bijgebleven. Nu ik mijn studie afgerond heb ga ik het maximale uit mezelf halen en kijken wat ik met golf kan bereiken! Hierbij ben ik hartstikke blij dat Wilson daaraan een steentje wil bijdragen!”

 

 

 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl