Home » Equipment »European Tour »Nieuws »tour »Wilson » Currently Reading:

Wilson Golf legt tweevoudig European Tour winnaar Webster vast

januari 5, 2011 Equipment, European Tour, Nieuws, tour, Wilson No Comments

Nadat Wilson begin december 2010 al het contract met Rick Barnes en Wilson verlengd werd , is vandaag bekend geworden dat Wilson opnieuw een bekende golfer heeft vastgelegd.

Het betreft de Engelsman Steve Webster,  tweevoudig winnaar op de European Tour.

Steve Webster zal gaan spelen met de Wilson Staff FG Tour irons. “We zijn blij om een andere top Tour-speler te verbinden aan Wilson Staff ijzers”, aldus Doug Wright,  Business Director van Wilson in Europa. Webster zal, naast de clubs en de tas, ook een door Wilson golf gesponsorderde cap gaan dragen.

Steve Webster is een van de gezichten van het golfmerk Wilson

Andere bekende namen zijn Padraig Harrington, Jose Manuel Lara en Jesper Parnevik. Meer informatie over Wilson is op de website van Wilson de vinden, klik  hier voor meer informatie.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl