Home » Duitsland »Nieuws »Rheinland » Currently Reading:

Voordeel op Duitse golfbanen in het Rheinland

februari 23, 2013 Duitsland, Nieuws, Rheinland No Comments

Wij hebben Amsterdam Golf maar de Duitse tegenhanger daarvan heet RheinGolf. De beurs wordt dit jaar voor de 15e keer georganiseerd. En omdat Düsseldorf makkelijk aan te rijden is, is een bezoekje aan deze golfbeurs ook voor ons Nederlanders een aanrader. Van 1 t/m 3 maart van 10.00 – 18.00 kun je er terecht.

rheingolfMet 250 golfbanen binnen 200 km rond deze plaats kun je spreken over het kloppend golfhart van deze regio.  Op 8000 vierkante meter verleiden  zo’n 200 exposanten je tot het boeken van een golfarrangement  (lees snel verder voor een zeer interessante aanbieding) of de aankoop van de nieuwste golfmaterialen.

De organisatie geeft ook de RheinGolf Card uit. Een kortingskaart omop een groot tal Duitse banen in het Rheinland en de naburige region te spelen. Voor slechts € 79, – ontvang je 50 coupons die  inwisselbaar zijn op 37 golfbanen in het Rheinland, op 12 extra banen in Duitsland, en “Thracian Cliffs” in Bulgarije. Op al deze banen geldt een “2 spelen 1 betalen” actie. Dat kan aardig oplopen wanneer je een paar dagen over de grens spelt! Daarnaast krijg je kortingen bij andere partners in bijvoorbeeld de horeca.

Met de aanschaf van de kaart ontvang je een kaart van de te spelen banen. Iedere kaart heeft een  individueel kaartnummer, wat correspondeert met de vouchers. Alleen met handtekening op de achterkant van de kaart is deze geldig.rheingolfcard copy

De kaart toon je bij het aanmelden en geeft de greenfeevoucher af bij de baan. Deze zal worden gehouden door de betreffende golfclub. Rheingolf heeft een online magazine gemaakt dat je hier http://www.rheingolf.net/rgm_28/  kunt bekijken. Wil je weten welke banen allemaal deelnemen? Kijk dan snel op http://www.rheingolf-card.de/index.php?option=com_content&task=view&id=273&Itemid=163 Daar is de kaart ook gemakkelijk en direct online te bestellen.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Oostenrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl