Home » Equipment »Lifestyle »Nieuws » Currently Reading:

Uniek activiteitenprogramma met trick-show van David Edwards tijdens Alles over Golf & Lifestyle Event

december 16, 2010 Equipment, Lifestyle, Nieuws No Comments

Van 18 februari t/m 20 februari 2011 vindt in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch de eerste editie plaats van het Alles over Golf & Lifestyle Event. De organisatie biedt de verwachte duizenden bezoekers een activiteitenprogramma zoals dat nog nooit eerder in Nederland is vertoond. Het hele evenement staat bol van masterclasses en demonstraties waarmee de golfliefhebbers op hun wenken worden bediend.

Met de samenwerking met David Edwards garandeert de organisatie zeker spektakel en een ongekend hoog niveau van golf entertainment.

Elke dag een wervelende show
Alle dagen van het evenement zal Edwards een trick show verzorgen dat zowel bij beginnende als (ver)gevorderde golfers de nodige emoties zal losmaken en de oh’s en ah’s zullen dan ook niet van de lucht zijn. Edwards staat bekend om zijn ongelofelijke ‘trick-shots’ en zijn wervelende show. Zelfs onder zijn collega’s is hij een graag geziene gast. Bij de laatste Ryder Cup heeft hij ook zijn kunsten aan een groot en enthousiast publiek vertoond.

De man met de scissor hands, David Edwards komt met zijn trickshow naar Den Bosch

Edwards is wereldrecordhouder met zijn beroemde Scissor Hands shots, waarbij hij 310 ballen wegslaat in minder dan drie minuten tijd. Nog nooit eerder kon het Nederlandse publiek zich op een evenement vergapen aan de behendigheid van deze oud European Tour speler. Alleen zijn komst is al een reden voor een bezoek aan dit mooie evenement.

Het Alles over Golf & Lifestyle Event staat drie dagen lang geheel in het teken van golf en lifestyle, met de nieuwste trends en ontwikkelingen en een breed aanbod in hoogwaardige producten, diensten en services. De deelnemende bedrijven komen uit de sectoren: golf, wellness, auto’s, culinair, tuinen, wonen, gadgets en fashion.

Meer informatie over het Alles over Golf & Lifestyle Event is te vinden op: www.allesovergolfenlifestyleevent.nl.

Openingstijden

Vrijdag                  18 februari 2011 10.30 – 21.00
Zaterdag               19 februari 2011 10.30 – 18.00
Zondag                 20 februari 2011 10.30 – 18.00

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl