Home » Nieuws » Currently Reading:

Streetgolf Open door Schiphol

augustus 30, 2014 Nieuws No Comments

Ieder jaar organiseert de personeelsvereniging van het Radisson Blu Hotel Amsterdam/Schiphol-Rijk een evenement ten bate van het goede doel. Na het enorme succes van het StreetGolf Open in 2013 (opbrengst ruim 11.000 euro voor KiKa). Waren alle deelnemers het eens, dit StreetGolf Open verdiend een tweede editie. Vrijdag 5 september is het dan zover, golfers van ieder niveau kunnen terecht op de speciaal ontworpen en verbeterde golfcourse dwars door Schiphol-Rijk, een unieke maar vooral gezellige ervaring.
sporters in actieBarbecue
Ook niet golfers zijn van harte welkom want de middag wordt afgesloten in de tuin van het Radisson-Blu Hotel met een heerlijke barbecue en live-muziek. De ideale gelegenheid voor bedrijven om te netwerken tijdens een informele ‘vrijdagmiddag’ borrel. Ideaal want alle opbrengsten komen volledig ten goede aan het Ronald McDonald Huis VUmc in Amsterdam.

Deelnemen
Deelnemers kunnen zich nog steeds aanmelden. Zorg er wel voor dat u er snel bij bent want het aantal plaatsen is beperkt. Golfen kan voor € 80,- per persoon, dit is inclusief greenfee, caddie-boekje, consumpties en barbecue met live DJ. Alleen barbecueën is ook mogelijk voor slechts € 30,- per persoon (all-inclusive).

Golfen: 12:30 – 17:00 uur
Barbecue: 17:00 – 19:30 uur

Aanmelden kan bij:
Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport
Boeing Avenue 2
1119 PB, Schiphol-Rijk
Telefoon; 020 – 655 31 31 (vragen naar René Zweers)
of per mail; streetgolf@radissonblu.com

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl