Home » Nieuws » Currently Reading:

Speciale US Open tassen

juni 15, 2013 Nieuws No Comments

Golftas fabrikanten Callaway en TaylorMade komen met hun speciale  U.S. Open versies. Het leuke van deze grote major toernooien is dat er altijd speciale artikelen voor ontwikkeld worden. Genoemde merken zijn vaak de eerste met hun speciale edities van kleding en overige spullen, in dit geval speciale golftassen.

USOpen tassenDe Callaway tas is zwart-wit-rood. Met een witte ster,  waar de grote magnoliabloesem te zien was op de Masters tas.

De Taylormade oogt wat drukker maar elk detail heeft wel zo z’n betekenis. Recht onder de lip van de tas staat het woord OPEN heel mooi verwerkt in een vierkant vlak.  Op de voorkant van de tas staat het unieke logo van het 2013 U.S. Open toernooi. Het logo dat ook op petten en andere accessoires aanwezig zal zijn.

Het logo verwijst naar allerlei historische Amerikaanse gebeurtenissen, al dan niet golfgerelateerd. Beide tassen zijn met wat beperkte mogelijkheden nu verkrijgbaar voor het grote publiek

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Oostenrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl