Home » Nieuws » Currently Reading:

Spaarprogramma Golfsport breidt zich verder uit

juni 18, 2013 Nieuws No Comments

Met ruim 90.000 geactiveerde golfers breidt het spaarprogramma Fairwaystrokes van de Nederlandse Golf Federatie zich steeds verder uit. Zo is het aantal spaarpartners gegroeid, recentelijk met de HEMA en Wehkamp. Daarnaast kunnen golfers de gespaarde euro’s (Fairwaystrokes) ook inwisselen in golfshops en voor golflessen. De meest recente ontwikkeling is de Fairwaystrokes kadobon. Dit allemaal met het doel om de golfmarkt een impuls te geven.

Met de Fairwaystrokes kadobon creëert het programma meer mogelijkheden voor banen, clubs en golfers. Zo kan de bon in de vorm van een wedstrijdprijs uitgereikt worden tijdens clubwedstrijden of evenementen. Ook voor meer persoonlijke doeleinden is de bon geschikt, zoals voor verjaardagen of als relatiegeschenk. De ontvanger kan de bon inwisselen om vervolgens de waarde uit te geven op de golfbaan: voor greenfee, golfles of in de golfshop. De bon is in diverse bedragen verkrijgbaar, van € 10,- tot en met € 150,- per bon.

Met de uitbreiding van sparen voor golflessen of uitgifte in de golfshop, biedt de NGF de golfers een gevarieerd programma aan. Ook doordat er momenteel 57 spaarpartners zijn aangesloten bij het programma, waaronder Sport1, Pin High, Europeesche, Fonq en Kuoni.

Uitbreiding programma biedt kansen
fairwaystrokesOp donderdag 13 juni jongstleden werd op Golfbaan Spaarnwoude de eerste Fairwaystrokes kadobon uitgereikt aan de winnaars van de zomeravondcompetitie. De baanmanager van Spaarnwoude, Hanny van de Sande, is enthousiast:

“Op onze baan zullen wij ook de kadobon introduceren en gebruiken tijdens de diverse evenementen. Ik vind het een goed initiatief van de NGF om haar spaarprogramma zo divers uit te breiden. De bon is ook zeer positief ontvangen door de winnaars. Ook onze baan is aangesloten bij Fairwaystrokes, wij hebben vertrouwen in dit initiatief!”

De NGF gaat ook al haar prijzen tijdens NGF-wedstrijden uitkeren in Fairwaystrokes kadobonnen. Hopend hiermee een voorbeeld te geven, waardoor de gehele golfwereld volgt en ervan kan profiteren. De NGF is van mening dat het voor iedereen in de golfmarkt een win-winsituatie is.

NGF & Fairwaystrokes
De NGF is in maart 2012 gestart met het spaar- en speelprogramma en heeft inmiddels ruim 90.000 golfers binnen het programma mogen registreren. In een jaar tijd heeft het programma een landelijke dekking gerealiseerd. Er zijn 84 golfbanen aangesloten die inmiddels Fairwaystrokes accepteren. Sinds april 2013 is het ook mogelijk om Fairwaystrokes uit te geven aan golflessen en voor aankopen in de golfshop. Dit kan inmiddels bij respectievelijk 40 golfprofessionals en 34 golfshops.

De focus voor het komende jaar ligt voornamelijk op het stimuleren van de conversie.De NGF heeft geïnvesteerd in het programma, maar verdient er niets aan. De golfers, golfprofessionals, golfshops, clubs en banen zijn de winnaars.

Meer informatie over deze acties kunt u vinden op Fairwaystrokes.nl of NGF.nl.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl