Home » -travel »Cyprus »Nieuws » Currently Reading:

Nieuwe golfbaan van Nick Faldo op Cyprus

september 22, 2010 -travel, Cyprus, Nieuws No Comments

Cyprus is bij al veel golfers een geliefde bestemming. Het lekkere weer, de cultuur, de prachtige landschappen, het eten en drinken en de erg mooie golfbanen zijn voor velen een reden om neer te strijken op Cyprus.

Met de opening van Elea Golf Club is Cyprus een vierde 18 holes golfbaan rijker en zet het eiland zich definitief op de kaart als serieuze golfbestemming. Elea Golf Club is onderdeel van Elea Estate, een prestigieus project met villa’s, apartementen en een boutiquehotel en is ontworpen door golf pro Nick Faldo.

De schitterende golfbaan Elea Golfcourse op Cyprus ontworpen door Nick Faldo

Elea is een 71 par golf course gelegen in Pafos, op zo’n 8 km van Pafos Airport. De baan is gebouwd tussen kalkstenen rotsen en biedt een schitterend uitzicht over zee. Nick Faldo zal Elea deze herfst persoonlijk openen. Meer informatie over deze 6240 lange golfbaan is te vinden op de site van Elea Estate.

Golfbaan Elea

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Oostenrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl