Home » Nieuws » Currently Reading:

Joost Luiten wint Lyoness Open !

juni 9, 2013 Nieuws No Comments

Met een stabiele laatste ronde wint Joost Luiten het Lyoness Open in Oostenrijk. Vandaag aan de leiding van start gegaan, begonnen met een bogey maar verder steady uitgespeeld met een ronde van -1. Zijn comfortabele voorsprong van vier slagen liep gaandeweg terug naar twee, maar verder liet Joost het niet komen.
joost-luiten-hilversum-21De Deen Thomas Björn kwam het dichtst bij met laatste rondes van 64 en 68 . Deze keer dus geen zenuwen die Luiten opbraken in de laatste ronde van een tournooi.  Bekijk op de videoplayer hiernaast alvast de derde ronde van Joost. Morgen verwachten we de laatste dag hierop te kunnen zien.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl